Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Noticias
  • L’Ajuntament de l’Arboç compra 2 jocs de cistelles i habilita la pista exterior del Poliesportiu per facilitar l’entrenament del Club Bàsquet l’Arboç
Noticia

L’Ajuntament de l’Arboç compra 2 jocs de cistelles i habilita la pista exterior del Poliesportiu per facilitar l’entrenament del Club Bàsquet l’Arboç

l'Arboç 
La normativa per lluitar contra la Covid-19 prohibeix l’entrenament a les entitats esportives no professionals en espais interiors.

Dimecres 20 de gener de 2021. L’Ajuntament de l’Arboç ha adquirit 2 parells de cistelles de bàsquet per facilitar la continuació dels entrenaments de tots els grups del Club Bàsquet l’Arboç a la pista exterior del Poliesportiu. A causa de la normativa vigent per evitar els contagis de Covid-19 i que també afecta al món de l’esport, s’ha prohibit l'entrenament en espais interiors a les entitats esportives no professionals, afectant plenament l’activitat del Club de Bàsquet.

Concretament, l’Ajuntament ha adquirit un joc de cistelles de bàsquet traslladables i autoregulables en alçada per bàsquet i minibàsquet, un joc de cistelles de minibàsquet també traslladable, els contrapesos corresponents i les proteccions frontals de seguretat per evitar cops. La compra d’aquestes cistelles permetrà l’entrenament simultani de fins a dos grups a la pista exterior del Poliesportiu.

Aquesta compra ha tingut un cost total de 8.700€ i ha estat finançada per l’Ajuntament.