Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Noticias
  • L’Arboç farà una nova formació gratuïta de carretoner el proper mes de febrer, i en preveu fer una altra al mes de març
Noticia

L’Arboç farà una nova formació gratuïta de carretoner el proper mes de febrer, i en preveu fer una altra al mes de març

l'Arboç 
A causa de la suspensió de les formacions amb motiu de la crisi sanitària, tindran prioritat les persones apuntades que no van poder realitzar la formació el 2020.

L’Arboç, 27 de gener de 2021. L’Ajuntament de l’Arboç a través del Servei d’Ocupació Municipal realitzarà un nou curs de Carretoner el proper mes de febrer amb inici el dia 8 i finalització el dia 12. A causa de l’alta demanda detectada pel curs que es realitza aquest mes de febrer, el Servei d’Ocupació Municipal ha informat que està treballant per poder oferir noves places en un proper curs de carretoner que es farà el mes de març, i que properament s’informarà.

La formació en carretoner inclou: Carretó Frontal, elevadors, retràctils traspalet elèctric, radiofreqüència i Picking i té 28 hores de duració amb 20 hores lectives que es realitzaran a l’Auditori Municipal i 8 hores de pràctiques a la Brigada Municipal.

Aquest curs va dirigit a persones empadronades a l’Arboç, majors de 18 anys i que prioritàriament estiguin a l’atur. Tindrà una capacitat per a 15 persones, i després de l’alta demanda detectada per a poder realitzar-lo, les places s’assignaran per rigurós ordre d’inscripció.

Tothom que estigui interessat ha d’inscriure’s presencialment a l’Oficina d’Ocupació de l’Arboç situada al Carrer Major número 37, 1a Planta presentant el DNI, el full d’inscripció a l’atur i el volant d’empadronament. Properament informarem de les dates d’obertura de les inscripcions. Aquest curs és gratuït i està subvencionat pel Servei d’Ocupació Municipal de l’Ajuntament de l’Arboç a través del Pla de Barris.