Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Noticias
  • La Biblioteca Municipal de l’Arboç adquireix novetats editorials de cara a Sant Jordi
Noticia

La Biblioteca Municipal de l’Arboç adquireix novetats editorials de cara a Sant Jordi

l'Arboç 
La instal.lació disposa de totes les mesures higièniques per evitar contagis recomanades pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

9 d’abril de 2021. L’Ajuntament de l’Arboç ha adquirit tot un seguit de novetats editorials, sobretot novel.les per adults i juvenils amb els èxits editorials més recents, i també llibres infantils de cara a la celebració de Sant Jordi. Podeu trobar-los exposats a la Biblioteca Municipal i també a la web de la Biblioteca: https://www.bibliotecaspublicas.es/ca/Bibliotecas/arboc

 

Recordeu que la Biblioteca Municipal de l’Arboç resta oberta al públic, en el seu horari habitual i amb un seguit de mesures per tal de seguir les recomanacions dels diferents plans de represa dels sectors culturals. Els serveis habituals estan funcionant normalment (ordinadors, préstec, consulta a sala, diaris, ...). Podeu consultar les recomanacions i limitacions a la pàgina web de la biblioteca www.bibliotecaspublicas.es/arboc.

A més, seguint les recomanacions del procicat, s’han establert tot un seguit d’itineraris i marques per tal de facilitar l’ús i la visita de l’equipament, així com, s’han delimitat les zones d’ús amb mampares i/o amb restriccions de seients. En tot moment, hi ha dispensadors de gel hidroalcohòlic per tal de facilitar la neteja i desinfecció de les mans i així poder manipular els documents sense perill. Durant el proper Sant Jordi la Biblioteca exposarà tot un seguit de novetats editorials i de cinema que estaran col·locades a l’entrada de la biblioteca i els usuaris/àries podran disposar per agafar en préstec. L’exposició de novetats per Sant Jordi es podrà visitar en horari habitual d’obertura de la biblioteca: de dilluns a divendres de 16h a 20h i els matins de dimarts i dimecres de 9h a 13h.