Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Noticias
  • L´Ajuntament realitza una actuació de millora de la gespa artificial del Camp de futbol municipal
Noticia

L´Ajuntament realitza una actuació de millora de la gespa artificial del Camp de futbol municipal

l'Arboç 
S’hi han afegit 8 tones de cautxú repartides per tot el camp i s’ha descompactat la gespa.

L’Arboç, 12 de maig de 2021. Recentment ha finalitzat l’actuació de millora i manteniment, per part de l’Ajuntament, de les instal.lacions esportives del camp de futbol municipal de l’Arboç. Concretament, s’ha realitzat una aportació de 8 tones de cautxú que s’ha repartit per tota la superfície del camp. Aprofitant l’actuació, prèviament, s’ha fet el manteniment anual, revisant especialment les zones més sensibles com les àrees, punts de penal i córners que tenen una densitat de petjades molt superiors a la resta de la superfície de joc i descompactant la gespa perquè torni a la seva posició òptima.

Aquest manteniment es realitza anualment per tornar la superfície al seu estat òptim per a la pràctica del futbol ja que pot quedar aixafada amb l’ús intens durant molt de temps.

Aprofitant que s’hi estava treballant, també s’ha arranjat tota la zona perimetral i s’han retirat les herbes que hi havien als voltants. Per últim, en aquesta actuació també s’ha pintat una part del mur que quedava pendent.

Aquestes millores han tingut cost de 4761,20€ IVA inclòs que ha anat a càrrec de l’Ajuntament.