Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Noticias
  • Torna la Cursa i Caminada Trail l´Arboç en una edició especial limitada que es celebrarà el diumenge 27 de juny de 2021
Noticia

Torna la Cursa i Caminada Trail l´Arboç en una edició especial limitada que es celebrarà el diumenge 27 de juny de 2021

l'Arboç 
Les inscripcions s’obriran del proper 26 de maig i fins el 23 de juny o exhaurir dorsals. Us podreu inscriure a través de www.athleticevents.net

L’Arboç, 19 de maig de 2021. Torna la Cursa i Caminada Trail l’Arboç en una edició especial limitada, per garantir les mesures sanitàries contra la Covid-19, que es celebrarà el diumenge 27 de juny de 2021. Serà una edició limitada a 100 corredors per cada modalitat amb un total de 300 dorsals.

 

Les inscripcions s’obriran, com sempre a través del portal www.athleticevents.net, i es podran realitzar a partir del proper 26 de maig i fins el 23 de juny o fins que s’esgotin els dorsals.

Aquesta tercera edició organitzada des de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de l’Arboç i el Club Esportiu l’Arboç serà una edició especial marcada per les restriccions de seguretat sanitària que limitaran el nombre de participants entre d’altres. Comptarà amb una cursa de 7k per corredors que s’inicien en aquest esport, una altra de 14k i una caminada de 7k i 14k. Així, la Trail l’Arboç d’enguany comptarà amb tres modalitats diferents: Cursa 7k, cursa 14k i caminada 7/14k .

Properament informarem de tots els detalls. Estigueu atents!