Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Noticias
  • L´Arboç tornarà a realitzar un campus esportiu municipal aquest estiu
Noticia

L´Arboç tornarà a realitzar un campus esportiu municipal aquest estiu

l'Arboç 
Es realitzarà del 28 de juny al 13 d’agost a l’Escola Sant Julià i a les instal.lacions esportives municipals. Les inscripcions es podran fer a partir del 26 de maig i fins al 18 de juny inclòs. Les places són limitades.

Divendres 21 de maig de 2021. L’Ajuntament de l’Arboç organitza novament per aquest estiu un Campus Esportiu Municipal amb activitats esportives d’iniciació, activitats de medi natural i tallers de manualitats dirigit a nens i nenes de 3 a 14 anys. El preu de l’inscripció serà de 40€ la setmana i 72€ dues setmanes pels nens i nenes de l’Arboç i 60€ i 104€ pels nens i nenes de fora de l’Arboç. Les places seran limitades i es complirà amb tota la normativa sanitària contra la Covid-19. El període per inscriure’s s’iniciarà el proper 26 de maig i finalitzarà el 18 de juny. El dia 15 de juny a les 19:00h es farà una reunió amb els pares per explicar el funcionament del campus i totes les mesures de seguretat i higiene que es seguiran.

Per inscriure’s, caldrà emplenar un full d’inscripció, aportar la documentació requerida i enviar-ho per correu electrònic al: pij@arbocenc.cat o bé portar-ho presencialment a la Casa de Cultura. Finalment, caldrà fer el pagament a la mateixa Casa de Cultura o per transferència bancària.

Enguany, el campus esportiu tindrà una durada de 7 setmanes, començant el dilluns 28 de juny i fins el 13 d’agost. Es realitzarà a l’Escola Sant Julià i a les instal.lacions esportives municipals. Per a més informació podeu trucar al telèfon 977 670 621.

El Campus Esportiu està organitzat per l’Ajuntament de l’Arboç amb la col·laboració del Consell Esportiu del Baix Penedès.