Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Noticias
  • L´Arboç acollirà la 1a Mostra de col.leccionisme Playmobil i Lego compartint dates i espai amb la Mostra de l´Enramada
Noticia

L´Arboç acollirà la 1a Mostra de col.leccionisme Playmobil i Lego compartint dates i espai amb la Mostra de l´Enramada

l'Arboç 
Es celebrarà al Poliesportiu Municipal els dies 22, 23 i 24 d’octubre i comptarà amb més de 800m2 d’exposició.

L’Arboç, 28 de setembre de 2021

Després de fer-se públiques les dates de la 8a Mostra de l’Enramada els propers divendres 22, dissabte 23 i diumenge 24 d’octubre a l’Arboç, l’Ajuntament ha anunciat que la Mostra, compartirà protagonisme amb la 1a Mostra de col.leccionisme Playmobil i Lego que es farà a l’interior del Poliesportiu, just al costat d’on es celebrarà la Mostra de l’Enramada. Des de la Regidoria de Turisme i Promoció Econòmica s’ha pres aquesta decisió pel fet que les dues mostres són totalment complementàries l’una amb l’altre facilitant als visitants el tast de les coques i el gaudi amb els espectaculars diorames de Playmobil i de Lego.

La Mostra de col.leccionisme Playmobil i Lego comptarà amb més de 800m2 d’exposició, més de 10 diorames gegants i en total, més de 20.000 peces. Durant tot el cap de setmana, hi haurà un espai de Ludoteca, un Taller de pintura, Inflables i concursos entre els participants.

Es podrà visitar el Divendres 22 de 18 a 23 h, Dissabte 23 d’11 a 23 h i Diumenge 24 d’11 a 19 h. Per accedir a la Mostra de col.leccionisme Playmobil i Lego caldrà pagar 1€ i automàticament s’entrarà en el sorteig d’un Playmobil.