Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Noticias
  • L´Ajuntament de l´Arboç posa en marxa nous tallers gratuïts per persones de l´Arboç majors de 65
Noticia

L´Ajuntament de l´Arboç posa en marxa nous tallers gratuïts per persones de l´Arboç majors de 65

l'Arboç 
-Es realitzarà a l’Escola Camp Joliu un curs d’entrenament de la memòria i un curs d’eines i utilitats del telèfon mòbil. Hi haurà servei de transport.

-Inscripcions a la Casa de Cultura.

L’Arboç, 5 d’octubre de 2021. La regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de l’Arboç, amb la col·laboració de l’Escola Camp Joliu organitza dos nous cursos per a persones majors de 65 anys. Des de l’Ajuntament es té constància de les conseqüències nefastes de la pandèmia de la Covid-19 pel que respecta a la manca de sociabilització i a la solitud en persones grans, fets que poden derivar en un deteriorament de salut. Amb l’objectiu d’ajudar a la sociabilització d’aquest col.lectiu, i col.laborant amb els serveis educatius i l’equip de psicòlegs de l’Escola Camp Joliu, ofereix dos nous cursos i tallers gratuïts per a les persones majors de 65 anys.

El primer és un curs d’entrenament de la memòria. Es realitzarà els dijous de 10h a 11h i de 16:30h a 17:30h a l’Escola Camp Joliu i el transport d’anada i tornada des de la vila serà gratuït. En aquest taller, els participants aprendran a entrenar la ment per pal·liar la pèrdua de memòria associada a la vellesa, a millorar la seva orientació, i a activar una mica més la seva ment. El segon curs es tracta d’un taller per aprendre a treure més profit del telèfon mòbil, les xarxes socials i les aplicacions més populars. Es realitzarà a l’Escola Camp joliu els dimarts de 16:30 a 17:30h.

Els dos cursos es duran a terme a l’Escola Camp Joliu del 2 de novembre al 16 de juny de 2022. Per tal de facilitar la participació es realitzarà el servei de transport gratuït d’anada i tornada a tots els participants. Tots els cursos son gratuïts i per inscriure’s cal anar a la Casa de Cultura del Carrer Major, número 37.