Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Noticias
  • L´Arboç posa en marxa el Mirador de la Badalota, un dels 12 punts d´interès paisatgístic del Baix Penedès
Noticia

L´Arboç posa en marxa el Mirador de la Badalota, un dels 12 punts d´interès paisatgístic del Baix Penedès

l'Arboç 
Ofereix una extensa panoràmica de la depressió prelitoral catalana, la Muntanya de Montserrat, La Mola, i fins i tot el Montseny.

L’Arboç, 16 de novembre de 2021. El Mirador de la Badalota, situat a l’Avinguda Jacint Verdaguer de l’Arboç, és un dels 12 punts d’interès paisatgístic del Baix Penedès. Amb 164 metres d’alçada, ens ofereix una extensa panoràmica de la depressió prelitoral catalana, on hi trobem la plana penedesenca. Els dies amb bona visibilitat podrem observar el Parc del Foix, diversos municipis de l’Alt Penedès, la Muntanya de Montserrat, La Mola, i fins i tot el Montseny.

 

Aquesta setmana es va presentar a la Seu del Consell Comarcal del Baix Penedès el projecte turístic “Miradors del Baix Penedès”. Aquest projecte vol donar a conèixer els atractius paisatgístics del Baix Penedès, a partir de 12 punts estratègics des d'on podrem observar el paisatge que ens envolta i els elements patrimonials que articulen la comarca, mitjançant un plafó interpretatiu del paisatge, on trobarem identificats els principals topònims a observar des de cada punt.

Els miradors es poden enllaçar mitjançant una ruta senderista de gran recorregut de 113 quilòmetres i 2000 metres desnivell positiu, la qual es pot realitzar en vàries etapes en funció de les necessitats del visitant, pernoctant en els allotjaments disponibles a cada municipi. Disponible al Wikiloc del Consell Comarcal del Baix Penedès, podeu consultar-ho a: https://es.wikiloc.com/rutas-senderismo/miradors-del-baix-penedes-87430809

Trobareu un plafó mirador a les següents ubicacions:

-MIRADOR DE L’ERMITA DE SANT ANTONI (Albinyana)

-MIRADOR DEL MASSÍS DE BONASTRE (Bonastre)

-MIRADOR CAMÍ DE MASARBONÈS (Masllorenç)

-MIRADOR DE L’ERMITA DE SANT MIQUEL (El Montmell)

-MIRADOR DE LA RIERA DE LA BISBAL (La Bisbal del Penedès)

-MIRADOR DELS COLLS (Santa Oliva)

-MIRADOR TORRE DE GUAITA (Banyeres del Penedès)

-MIRADOR DE L’HOSTAL (Sant Jaume dels Domenys)

-MIRADOR DE LA BADALOTA (L’arboç)

-MIRADOR CARRERADA DE SANTA COLOMA (Cunit)

-MIRADOR DE LA TALAIA (Calafell)

-MIRADOR DEL PARC DE SANT VICENÇ (El Vendrell)

Aquesta actuació ha estat iniciativa de la regidoria de Turisme i Promoció Económica de l’Ajuntament de l’Arboç en col.laboració amb l’Àrea de Turisme del Consell Comarcal del Baix Penedès i diferents ajuntaments. Més informació disponible al web de turisme comarcal: https://turismebaixpenedes.cat/miradors/