Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Noticias
  • 55.750€ repartits durant la primera setmana de la campanya ´´L´Arboç és centre comercial, El nostre comerç, el millor regal´
Noticia

55.750€ repartits durant la primera setmana de la campanya ´´L´Arboç és centre comercial, El nostre comerç, el millor regal´

l'Arboç 
De moment, s’han repartit 11.150 arbocetes i ja hi han apuntats 51 comerços de la vila.

L’Ajuntament de l’Arboç fa una valoració molt positiva de la primera setmana d'entrada en funcionament de la segona edició de la campanya comercial “L’Arboç és centre comercial, el nostre comerç el millor regal”. En els primers 7 dies, s’han repartit entre els veïns i veïnes 11.150 arbocetes per un valor total de 55.750€, el 85% de l’import total previst inicialment per aquesta edició que és de 65.000€. Recordeu que qui no hagi retirat les seves arbocetes encara ho pot fer al PIJ de la Casa de Cultura avui o demà dimarts de 12 a 1 del migdia presentant el DNI, passaport o NIE.

Pel que fa als comerços participants, de moment ja s’hi han apuntat 51. Per participar i acceptar les arbocetes és molt senzill, només cal descarregar l’APP anomenada “L’Arboç de Butxaca” i donar-se d’alta.

Aquest any com a novetat, per afavorir la rotació i distribució de les arbocetes entre els diferents comerços participants, l’Ajuntament limita els màxim d’arbocetes que poden acceptar cada comerç a 700. Amb aquesta mesura es vol afavorir que el màxim de comerços es beneficiïn de la campanya comercial.