Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Noticias
  • Dimecres 19 de gener s´obren les inscripcions per la Cursa i Caminada Trail l´Arboç 2022
Noticia

Dimecres 19 de gener s´obren les inscripcions per la Cursa i Caminada Trail l´Arboç 2022

l'Arboç 
Edició limitada a 300 participants. Us podreu inscriure a través de www.athleticevents.net. Un cop exhaurides les inscripcions, no es faran presencialment.

L’Arboç, 14 de gener de 2022. Torna la Cursa i Caminada Trail l’Arboç el proper diumenge 13 de març de 2022 en una edició limitada a 300 participants.

Les inscripcions s’obriran, com sempre a través del portal www.athleticevents.net, i es podran realitzar a partir del proper dimecres 19 de gener fins el 6 de març o fins que s’esgotin els dorsals. En aquesta edició, no es faran inscripcions presencials un cop tancat el termini d’inscripció online.

Aquesta quarta edició organitzada des de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de l’Arboç i el Club Esportiu l’Arboç comptarà amb una cursa mini trail de 6,5K per corredors que s’inicien en aquest esport, una altra de 13,5K i una caminada de 6,5K i 13,5K. Així, la Trail l’Arboç d’enguany comptarà amb tres modalitats diferents: Cursa mini trail 6,5K, cursa trail 13,5K i caminada 6,5/13,5K que farà el mateix recorregut que la cursa.

Properament informarem de tots els detalls. Estigueu atents!

Imatge: Imatge del Cartell (Font: Aj. de l’Arboç)