Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Noticias
  • L’Arboç es prepara per gaudir de la Rua de Carnaval el proper diumenge 27 de febrer
Noticia

L’Arboç es prepara per gaudir de la Rua de Carnaval el proper diumenge 27 de febrer

l'Arboç 

L’Arboç es prepara per gaudir de la Rua de Carnaval el proper diumenge 27 de febrer

L’Arboç, 23 de febrer de 2022. Poc a poc anem deixant enrere els estralls de la pandèmia i l’Arboç va recuperant la vida social, festiva i cultural que tant la caracteritza. El proper acte important que es celebrarà serà la celebració del carnaval 2022, una de les grans rues de Carnaval del Penedès. La festa començarà el proper diumenge 27 de febrer a partir de les 12 del migdia pels carrer de la vila.

La rua recorrerà els principals carrers de la vila en un ambient festiu i de disbauxa: Avinguda M. Cinto Verdaguer, C. Rafael de Casanova, C. Masdovelles, C. Ricard Domingo, Av. Sant Jordi, C. Andreu Suriol, Av. Penedès, Pl. De Catalunya, Via Augusta, Passeig Panxita, C. Muralla, Av. M. Cinto Verdaguer, C. Major, i finalitzarà aproximadament a les 14:30 hores a la Rambla Gener.

Per segona vegada la Rua del Carnaval de l’Arboç forma part del Carnaval del Penedès Marítim conjuntament amb els carnavals del Vendrell, Calafell i Cubelles.

L’Ajuntament de l’Arboç fa una crida a tothom a gaudir de la festa amb civisme i responsabilitat. Tots els actes de Carnaval són organitzats per l’Ajuntament de l’Arboç.

Imatge: Imatge del Carnaval de l’Arboç 2019 (Font: Aj. de l’Arboç)

Departament de Comunicació de l´Ajuntament de l´Arboç