Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Noticias
  • L´Ajuntament impulsa dos nous cursos de formaciķ en informātica gratuīts
Noticia

L´Ajuntament impulsa dos nous cursos de formaciķ en informātica gratuīts

l'Arboç 
Obert a tota la poblaciķ, es donarā prioritat alas arbocencs i arbocenques que estiguin a l’atur.

L’Arboį, 1 de marį de 2022. L’Ajuntament de l’Arboį, a través del Servei d’Ocupaciķ Municipal SOM l’Arboį impulsa l’organitzaciķ de dos nous cursos d’informātica a l’Arboį dirigit a persones amb ganes d’aprendre sobre les eines digitals i xarxes socials. El primer curs de nivell 1 (inicial) serā un CURS D’INFORMĀTICA NIVELL 1 (PROMOURE L'ÚS DELS CANALS I EINES DIGITALS ) dirigit a persones sense coneixements d’informātica previs. Es realitzarā els dies 22, 24, 29, 31 de marį i 5 i 7 d’abril de 2022 de 16:30h a 20:00h a l’Aula de Can Freixas i constarā d’un total de 21 hores. És gratuīt i les places estan limitades a un total de 12.

El segon curs, de nivell 2 és un CURS INFORMĀTICA NIVELL 2 (WORD, EXCEL I INTERNET) i estā dirigit a persones amb coneixements bāsics d’informātica. Es realitzarā els mateixos dies 22, 24, 29, 31 de marį i 5 i 7 d’abril de 2022 de 9:00h a 12:30h a l’Aula de Can Freixas i constarā d’un total de 21 hores. És gratuīt i les places estan limitades a un total de 12.

Si estās interessat/da, apunta’t al curs fent un truc al Ajuntament de l’Arboį: 977 67 00 83, per obtenir cita prčvia i enregistrar la instāncia amb els documents obligatoris;

1.DNI

2.VOLANT D'EMPADRONAMENT (Prioritat persones empadronades al municipi),

3. DARDO (Prioritat persones a l’atur).

Degut a l’increment de persones per a realitzar aquest curs, es seleccionaran els alumnes per ordre d'inscripciķ.Aquests cursos sķn una iniciativa impulsada per la Regidoria de Turisme i Promociķ Econōmica de l’Ajuntament de l’Arboį.