Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Noticias
  • L´Arboç commemora el Dia Internacional de la Dona amb diversos actes durant la setmana
Noticia

L´Arboç commemora el Dia Internacional de la Dona amb diversos actes durant la setmana

l'Arboç 
La commemoració acabarà amb un dinar popular. Inscripcions a l’Auditori Municipal.

L’Arboç, 7 de març de 2022. La regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de l’Arboç, amb la col·laboració de l’Associació de Dones Arbocenques, organitza tot un seguit d’actes per a commemorar el Dia Internacional de la Dona 2022.

Dimarts 8 de març a les 12h, A la plaça de Catalunya es realitzarà una performance a càrrec dels alumnes de 2n d'ESO de l'Institut de l'Arboç. Seguidament es farà lectura del manifest elaborat pels mateixos alumnes.

El dimecres 9 de març a l'Auditori Municipal a les 17:30h es farà un taller amb el títol: “Tu ets bona, tu ets llesta, tu ets important!” a càrrec de les educadores socials de BEFREYA. En acabar hi haurà música en directe.

El dissabte 12 de març a les 12h a l’Auditori Municipal es faran dues conferències de temàtica feminista: "NOTES SOBRE LES DONES ARBOCENQUES DEL SEGLE XV AL SEGLE XVIII" a càrrec de l'arbocenc Pere Simón Abellán i seguidament, "FEMINISMES MILITANTS: LA LLUITA A FAVOR DELS DRETS DE LES DONES A L'EUROPA OCCIDENTAL dels segles XIX i XX" a càrrec de l'arbocenca Meritxell Simón Martín. En acabar es farà un dinar al Restaurant Don Pelayo. Preu 13 €/persona. Inscripcions a l'Auditori Municipal