Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Noticias
  • L´Ajuntament de l´Arboç renova i àmplia l´equipament esportiu de la sala de fitness de la Piscina coberta municipal.
Noticia

L´Ajuntament de l´Arboç renova i àmplia l´equipament esportiu de la sala de fitness de la Piscina coberta municipal.

l'Arboç 
S’ha renovat tot l’equipament de la sala de fitness després de l’ampliació que s’hi va fer durant la pandèmia.

L’Arboç, 26 d’abril de 2022.

 

Després d’haver realitzat el l’ampliació de la Sala Fitness de la Piscina Coberta Municipal de l’Arboç durant els temps de pandèmia, ara l’ajuntament ha realitzat una nova inversió que ha consistit en renovar, millorar i augmentar part de l’equipament esportiu de la Zona de Fitness amb l’objectiu de continuar promocionant la Salut i la pràctica de l’esport de la nostra vila.

Aquesta inversió, amb un cost total de 34.174,10 euros més IVA, ha anat a càrrec de l’Ajuntament i ha consistit en l’adquisició dels següents materials:

-Magnum Mega Half Rack: Màquina amb diverses funcionalitats, pensada per treballar tots els exercicis de manera lliure i poliarticulars, com esquat, press militar, pes mort, press banca, gambada amb la barra, i molt més.

-Curl Femoral tombat: Màquina específica per treballar la part femoral o isquiotibial, es treballa tombat i protegeix molt la zona lumbar i pèlvica.

-5 Stack Multiestacions: Màquina multiestació preparada per poder treballar molts exercicis mono articulars i poliarticulars. Permet treballar una gran quantitat d'exercicis i de tots els grups musculars del cos. A més, es pot ampliar al seu ús.

-Magnum pes lliure: Màquina feta per treballar fons de pectoral, l’abdomen, el dorsal i el tríceps.

-Màquina de Curl de Bíceps: Màquina específica per treballar el bíceps braquial.

-Banc declinat multifuncional: Banc preparat per treballar el múscul pectoral de forma declinada, ja sigui amb manovelles, barra lliure i per utilitzar a la “multipower”.

-3 Bancs ajustables: Bancs per poder treballar amb manovelles o alguna barra.

-Press convergent: Màquina específica per treballar el pectoral de manera totalment plana.

-Premsa de cames vertical: Màquina preparada per fer tot tipus de treballs de cames, des de quàdriceps, femoral, bessons i glutis.

-Màquina de Gluti (“Hip thrust”): Màquina preparada per poder treballar als glutis, on la màxima implicació es gluti gran i mitja.

-2 Bicicletes estàtiques auto generables d’energia

-1 Cinta estàtica

-1 cinta El·líptica

-2 barres romanes Olímpiques

-2 barres Z olímpiques

-2 Barres olímpiques

-Discs Olímpics de diversos pesos