Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Noticias
  • L´Ajuntament activa un nou canal de comunicació per WhatsApp per informar sobre l’actualitat de la vila
Noticia

L´Ajuntament activa un nou canal de comunicació per WhatsApp per informar sobre l’actualitat de la vila

l'Arboç 
Per rebre les informacions a través de WhatsApp només cal enviar un missatge amb la paraula ALTA al telèfon 660 735 465.

L’Arboç, 12 de maig de 2022. L’Ajuntament de l’Arboç ha activat un nou canal de comunicació amb la ciutadania per informar sobre l’actualitat de la vila, avisos i comunicats municipals a través del servei de missatgeria de Whatsapp.

Les persones interessades a rebre aquesta informació poden guardar el número de telèfon 660 735 465 com a nou contacte a la seva agenda amb el nom “Comunicació Ajuntament”. I a continuació, cal que enviïn un missatge a aquest número amb la paraula ALTA. També podeu fer-ho clicant directament al següent enllaç: https://api.whatsapp.com/send?phone=34660735465&text=Alta

A més, el sistema disposarà d’un xatbot on mitjançant assistent virtual podrem consultar i demanar informació municipal.

La comunicació serà informativa i unidireccional, per tant, els missatges no s’han de respondre. Per posar-se en contacte amb l’Ajuntament podeu utilitzar els canals habituals.

Aquest nou servei substituirà el canal d’informació municipal a través d’Ebando, que en els propers mesos es deixarà d’actualitzar per fer-ho a través de whatsapp. Des de l’Ajuntament, amb la voluntat de fer arribar les informacions municipals al màxim nombre d’arbocenques i arbocencs, s’ha valorat que l’aplicació de Whatsapp és la més efectiva. Tanmateix, tots els altres canals comunicatius municipals; la web municipal i xarxes socials seguiran actius.