Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Noticias
  • L´Arboç presenta la segona edició el cicle “Dona’m Cultura”, espectacles gratuïts a l’aire lliure per gaudir en família aquest mes de juliol
Noticia

L´Arboç presenta la segona edició el cicle “Dona’m Cultura”, espectacles gratuïts a l’aire lliure per gaudir en família aquest mes de juliol

l'Arboç 
Aquest any, com a novetat, es farà un festival de curtmetratges els dies 8 i 9 de juliol a la Plaça de la Puntaire.

L’Arboç, 22 de juny de 2021. Per segon any consecutiu després de l’èxit d’acceptació l’estiu passat, la Regidoria de cultura i festes i la de joventut i lleure de l’Ajuntament de l’Arboç posen en marxa una nova edició del cicle de concerts i espectacles “Dona’m Cultura” per als propers caps de setmana de juliol. Un cicle per gaudir en família de diferents espectacles els divendres i dissabtes a la nit en diferents llocs de la vila.

El primer espectacle serà dissabte 2 de juliol a la Plaça de la puntaire amb el Dj Julen a les 22h. Música per ballar els més joves. L’endemà, el diumenge 3 de juliol, a les 19:30h a la Pista Exterior del Poliesportiu, un espectacle pensat pels més petits però que podreu gaudir tota la família. El concert “Mou el cos” de Damaris Gelabert.

El següent cap de setmana, el divendres 8 i dissabte 9 de juliol es presentarà el primer Festival de curtmetratges a la Plaça de la Puntaire amb dues sessions cada dia a les 22h i a les 23:15h. De la mà del Frame Film Festival, es projectarà una selecció dels millors curtmetratges del circuit nacional produïts durant els anys 2021 i 2022, donant l'oportunitat al públic de veure i votar les últimes novetats, grans obres i bones històries que es conten en format de curtmetratge. No us ho perdeu!

El dissabte 16 de juliol, podrem gaudir d’uns dels concerts més esperats amb el Grup de músics de carrer que realitzaran el seu concert tribut a Txarango. Serà a la Pista exterior del Poliesportiu a les 22h. Un concert per joves i grans. El dissabte 23 de juliol, pels més grans, concert d’havaneres a càrrec del Grup Montjuïc a les 21h a la Plaça de Catalunya.

I el darrera sessió d’aquest any del cicle “Dona’m Cultura” serà el dissabte 30 de juliol enfocat als més petits amb l’espectacle infantil “Salta, Canta i Balla” a càrrec dels Pallassos Tete. Es realitzarà a la Plaça de Catalunya a partir de les 19h.

Recordeu que tots els espectacles seran gratuïts.