Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Noticias
  • Čxit de participaciķ i recaptaciķ solidāria a la 6a Cursa i Marxa solidāria 5k contra el Cāncer de l’Arboį
Noticia

Čxit de participaciķ i recaptaciķ solidāria a la 6a Cursa i Marxa solidāria 5k contra el Cāncer de l’Arboį

l'Arboç 
Gairebé 300 inscrits a la Cursa i Marxa solidāria 5k i gairebé 1500€ de recaptaciķ en una jornada esportiva, solidāria i familiar amb molta participaciķ.

L’Arboç, 4 d’octubre. Després d’un divendres i dissabte amb múltiples activitats esportives a la vila, aquest passat diumenge es va celebrar la 6ena edició de la Cursa i Marxa Solidària contra el Càncer, una iniciativa promoguda per la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de l’Arboç i organitzada conjuntament amb el Club Esportiu l’Arboç. Enguany es va recuperar la Cursa Kids Run Colors i Familiar d’1 Km en la que ha estat la 3era edició. Gairebé 300 participants van gaudir fent esport aquest diumenge a l’Arboç en una jornada esportiva solidària contra el càncer. Des de primera hora del matí el centre de la Vila es va omplir de corredors i famílies que volien gaudir d’un matí esportiu a casa nostra. Un èxit rotund que demostra la solidaritat dels veïns i veïnes de l’Arboç i la comarca.

 

La 6a Cursa Solidària contra el Càncer oferia tres variants: una marxa a peu de 5 km amb la participació de famílies de senceres de l’Arboç i la comarca, una cursa de 5 km i la cursa a Kids Run Colors i Familiar d’1 km que va ser un èxit. La Kids Run Colors i familiar es tracta d’una cursa no competitiva que es podia fer en modalitat cursa i/o caminada, o alternant. Una activitat que permet gaudir del diumenge conjuntament tota la família fent esport.

Un dels objectius prioritaris d’aquesta cursa, a banda de fomentar l’esport, és la recaptació de fons per la lluita contra el càncer. Es va recaptar un total de 1500€ que es donaran a la Fundació AFANOC, l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya a través del projecte IMPLICAT que busca donar a conèixer la tasca que fan i buscar recursos per lluitar contra el càncer infantil. El diners recaptats serviran per a l'adquisició de gorres i bolígrafs d’IMPLICAT.

Des de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de l’Arboç s’agraeix l’altíssima participació i la bona acollida d’aquesta iniciativa per part de tots els arbocencs. Classificació Femenina:

1a: Tannia Quirós Rodriguez,ESPORTIU PENEDÈS, 20:35

2a: Carolina Menéndez Suárez RUNNERS EL VENDRELL, 20:36

3a: Pilar Porta Figuerola, 23:31

Classificació Masculina:

1er: Alberto Moral Ruiz, S.G. PONTEVEDRA, 15:47

2on: Joan Gago Royo, OCTOWAVE, 16:42

3er: Axel Zarranz, 17:07

En el següent enllaç podeu consultar totes les classificacions:

http://athleticevents.net/classificacio/cursa-5-km-l-arboc-2022-799?fbclid=IwAR2CnRNXQqJSG9genqnEulrPRQJQaq1fVKbZlEy1vPdM5bwVh4CG-4USOyM