Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Noticias
  • L´Ajuntament de l´Arboç dona el tret de sortida a l’edició 2022 del Pressupost Participatiu
Noticia

L´Ajuntament de l´Arboç dona el tret de sortida a l’edició 2022 del Pressupost Participatiu

l'Arboç 
Arrenca el període de recollida de propostes, que restarà obert des de demà divendres fins al 13 de novembre. En aquesta ocasió, l’Ajuntament sotmet a votació de la ciutadania una partida de 50.000€.

27 d’octubre de 2022. L’Ajuntament de l’Arboç ha posat en marxa una nova convocatòria dels Pressupostos Participatius. Un cop més, els veïns i veïnes del municipi que tinguin un mínim de 16 anys podran decidir el destí de 50.000€ de la partida d’inversions del Pressupost Municipal.

Alfons Ribas, regidor de Participació Ciutadana, ha contextualitzat aquesta nova edició dels Pressupostos Participatius en el “compromís de l’Ajuntament per seguir proporcionant als veïns veïnes espais de deliberació i decisió sobre el present i futur del nostre poble”.

Presenta ja les teves propostes

Fins al diumenge 13 de novembre restarà obert el període de recollida de propostes, que es poden fer arribar a través del web www.arbocencopina.cat o dipositant la butlleta corresponent dins una de les bústies habilitades a l’Ajuntament i la Casa de Cultura. Totes les propostes recollides presencialment i electrònica seran valorades i quantificades pels serveis tècnics municipals a fi de determinar quines passen a la votació final ciutadana.

Es recorda a tots els veïns i veïnes que, per tal de superar el filtre tècnic, les propostes han de complir amb els requisits següents:

Tenir un cost igual o inferior a 50.000€

No contradir la normativa legal vigent ni altres plans o projectes ja aprovats

Ser considerades una inversió

Documentació (PDF)