Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Noticias
  • L´Arboç acollirà una trobada de cotxes clàssics el diumenge 26 de març
Noticia

L´Arboç acollirà una trobada de cotxes clàssics el diumenge 26 de març

l'Arboç 
-Hi participaran més d’un centenar de vehicles històrics construïts abans de 1990 i hi haurà un mercat de col.leccionisme i de recanvis de segona mà.

-Si tens un vehicle clàssic i hi vols participar et pots inscriure trucant al: 617565035 / 686349821.

L’Arboç, 15 de febrer de 2023. L’Arboç acollirà el proper diumenge 26 de març a partir de les 10h del matí, una trobada de vehicles clàssics i històrics. Serà la primera trobada d’aquestes característiques que es celebrarà a la vila i que acollirà més d’un centenar de vehicles de diferents marques i models construïts abans de 1990.

El parc automobilístic es situarà al Parc de Santa Llúcia i podrà ser visitat pel públic. A més, hi haurà un mercat de recanvis de segona mà i articles de col.leccionisme del món del motor.

Tots els participants rebran un dorsal commemoratiu de la primera trobada i podran gaudir d’un esmorzar gratuït pel conductor i amb un cost de 5€ pels acompanyants. A més, hi haurà entrega de trofeus. Durant tot el matí hi haurà servei de bar i música en viu amb “The Jungle Boogies” que farà un tribut a la música pop-rock dels anys 80. Els propietaris de vehicles clàssics o històrics que hi vulguin participar s’han d’apuntar trucant al: 617565035 / 686349821. Cal recordar que les places són limitades.

Aquest esdeveniment està organitzat per la regidoria de turisme i promoció econòmica de l'Ajuntament de l’Arboç conjuntament amb l’associació Seat Clàssics.

Imatge: Imatge de la concentració de 600 a l’Arboç (Font: Aj. de l’Arboç)