Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Noticias
  • Gran presència arbocenca a la X Fira Modernista del Penedès
Noticia

Gran presència arbocenca a la X Fira Modernista del Penedès

l'Arboç 
4 grups ambientats i 4 entitats locals seran presents a la fira

Poc a poc, moltes entitats, institucions, i persones de l’Arboç s’han anat animant a participar a la Fira Modernista del Penedès. Un participació que arriba a un punt àlgid en la desena Fira Modernista que comença demà dissabte 15 d’abril.

En l’apartat de l’ambientació, seran 4 els grups arbocencs abillats amb les vestimentes típiques de l’època modernista que es passejaran per la vila durant la fira: Els amics del rei Josep, Las chicas del Finde, les Puntaires de l’Arboç i, aquest any com a novetat, la fira també comptarà amb la presència dels membres de l’Elenc Artístic Arbocenc, que delectaran al públic assistents amb unes novedoses cercaviles ballades.

En l’apartat dels espectacles i la Marató de Teatre d’Època al Carrer, també seran 4 les entitats participants:

l’incombustible Elenc Artístic Arbocenc, que oferirà el seu espectacle “Trincadissa Musical”; L’Embruix que explicarà les ja tradicionals “Llegendes Modernistes “ el dissabte a les 20.15 h, i que escenificarà les seves “Històries del Modernisme” el diumenge al migdia; L’Escola Sant Julià i la seva Orquestra Infantil, que oferirà el seu “Concert de mans petites” el diumenge a les 17.15 h; i per últim l’Escola de Dansa Estudi, que omplirà de dansa la plaça de la vila amb el seu espectacle “Els Somnis també ballen” el diumenge a les 18.35 h.

Hom pot consulta el programa oficial de la Fira Modernista del Penedès a la plana web de l’Ajuntament de l’Arboç, o bé als perfils de les xarxes socials de l’Ajuntament de l’Arboç.

La Fira Modernista del Penedès és una iniciativa de la regidoria de Turisme i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de l’Arboç.