Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Noticias
  • L´Arboç instal.la dos nous parcs infantils al Barri de Santa Llúcia i a la Plaça del Pou
Noticia

L´Arboç instal.la dos nous parcs infantils al Barri de Santa Llúcia i a la Plaça del Pou

l'Arboç 
Amb les dues noves àrees infantils, la vila comptarà amb 8 zones d’esbarjo.

L’Arboç 6 de juliol de 2023. L’Ajuntament de l’Arboç ha instal.lat dos nous parcs infantils dotats d’elements d’última generació per al joc i gaudi dels infants. Amb les dues noves zones, la vila compta amb 8 zones d’esbarjo per als nens i les nenes.

Un dels parcs s’ha instal.lat al barri de Santa Llúcia, al Carrer Hortaleza. Està dotat amb un castell multijocs amb dos tobogans, una molla, un gronxador triple per nadons i per a nens més grans i un joc de recorregut.

L’altre parc, s’ha instal.lat a la Plaça del Pou. En aquest cas, el parc infantil està adreçat a nenes i nens de 0 a 3 anys i compta amb un gronxador, un tobogan i una molla. A més, s’ha ampliat el parc infantil del Parc de Santa Llúcia amb la instal.lació d’una tirolina.

Aquestes noves zones, permetran a més nens i nenes poder gaudir del joc en diferents carrers i places de la vila. L’adquisició de les estructures de joc, la seva instal.lació i l’adequació de l’espai, té un cost total de 33.217,77€ + IVA a càrrec de l’Ajuntament.