Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Noticias
  • L’Arboç acollirà la presentació de les Rutes Artesanes de Catalunya al Penedès
Noticia

L’Arboç acollirà la presentació de les Rutes Artesanes de Catalunya al Penedès

l'Arboç 
El dimarts 25 de juliol a les 10.30 ha l’Auditori Municipal de l’Arboç

L’Arboç, 18 de juliol de 2023.

 

La Vegueria del Penedès ha designat a l’Arboç com a lloc de presentació del vídeo promocional de les Rutes Artesanes del Penedès. L’acte tindrà lloc a l’Auditori Municipal de la vila de l’Arboç el pròxim dimarts 25 de juliol a les 10.30 h.

'Rutes Artesanes de Catalunya' és un projecte de promoció artesanal, cultural i turística, creat per Artesania Catalunya del Consorci de Comerç, Artesania i Moda, amb la finalitat de disposar d’una plataforma de foment de l’artesania vinculada al turisme sostenible, de proximitat, cultural i experiencial, i que convida a la ciutadania a recórrer Catalunya i descobrir els secrets, patrimoni i riqueses artesanals que amaga el nostre país. La vila de l’Arboç és present en aquesta iniciativa gràcies a les Puntes al Coixí, declarades Ofici Singular de Catalunya l’any 2010.

La presentació, presidida per l’alcalde de l’Arboç, Il·lm. Sr. Joan Sans, anirà a càrrec de la directora del Consorci de Comerç, Artesania i Moda, Sra. Agnès Russiñol i Amat, acompanyada del cap de l’Àrea d’Artesania, Sr. Xavier Villas i Balasch, el delegat de Govern al Penedès, Sr. David Alquézar Claramunt i la directora dels Serveis Territorials d'Empresa i Treball de Tarragona, Sra. Sofia Moya Pereira. L’acte comptarà amb la presència de la regidora de Cultura de l’Ajuntament de l’Arboç, Sra. Sònia Magrané, i del regidor de Turisme de l’Ajuntament de l’Arboç, Sr. Alfons Ribas.

En la presentació es projectarà l’audiovisual “Ruta 9 Penedès” que complementa la guia digital que hom pot trobar a la web www.rutesartesanes.cat