Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Noticias
  • L´Arboç organitza un Casal de Nadal durant les vacances escolars pels infants de l´Arboç.
Noticia

L´Arboç organitza un Casal de Nadal durant les vacances escolars pels infants de l´Arboç.

l'Arboç 
Es farà els dies 27, 28 i 29 de desembre, i 2, 3, 4 i 5 de gener de 9 h a 13:30 h i estarà destinat als infants de 3 a 12 anys empadronats a l’Arboç.

L’Ajuntament de l’Arboç organitza un Casal de Nadal pels infants d’entre 3 i 12 anys i que estiguin empadronats a l’Arboç, durant el període nadalenc de vacances escolars. Concretament, durant els dies 27, 28 i 29 de desembre i el 2, 3, 4 i 5 de gener de 2024, entre les 9h del matí i les 13:30h, es durà a terme el Casal a la Sala polivalent de la Biblioteca Municipal de l’Arboç. S’hi realitzaran diferents activitats relacionades amb el Nadal com gincames, manualitats, jocs i sortides per l’entorn. Aquesta iniciativa municipal té per objectiu ajudar a les famílies arbocenques amb la conciliació familiar durant les vacances escolars de Nadal.

Tothom que hi estigui interessat cal que inscrigui les seves filles o fills a aprtir de l’1 de desembre a la Casa de Cultura, aportar la targeta sanitària de l’infant i fer el pagament en efectiu. El preu per accedir al casal tots els dies és de 10€ i 4€/dia si és un dia esporàdic. Les places són limitades.

Si necessiteu més informació podeu contactar per telèfon al: 977 67 06 21 o per whatsapp: 679 474 372. Aquest casal és organitzat per l’Ajuntament de l’Arboç amb la col.laboració del Consell Comarcal del Baix Penedès i la Ballaruga.