Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Noticias
  • L´Arboç tornarà a celebrar la gran festa de Cap d´Any a la Sala Polivalent
Noticia

L´Arboç tornarà a celebrar la gran festa de Cap d´Any a la Sala Polivalent

l'Arboç 
Les entrades anticipades es poden adquirir a la Casa de Cultura i a les oficines d’Inacua a la Piscina Coberta Municipal fins al dia 29 de desembre a 15 €.

L’Arboç, 18 de desembre. La Sala Polivalent de l’Arboç acollirà una nova edició de la festa arbocenca de Cap d’Any que organitza l’Ajuntament de l’Arboç. Una interessant proposta festiva que té per objectiu evitar els desplaçaments amb vehicle dels arbocencs i arbocenques i que es quedin a la vila a celebrar el Cap d'Any de forma segura.

L’esdeveniment començarà a les 00:45 h de la matinada del dia 1 de gener de 2024. Comptarà amb les actuacions del Dj. Alberto, el Dj. Dani i el showman local Rufino amb la Disco Làser Show.

Les entrades anticipades es poden adquirir a partir d’avui a un preu especial de 15 euros fins al dia 29 de desembre a la Casa de Cultura i a les oficines d’Inacua a la piscina municipal. Cada entrada inclourà tres consumicions, un got reutilitzable –seguint la política de l’Ajuntament de compromís amb el medi ambient–, i una bossa de cotilló. Les entrades també es podran comprar el mateix dia de l’esdeveniment i al mateix preu a la taquilla de la Sala Polivalent. En aquest cas, l’entrada només inclourà dues consumicions, el got reutilitzable i el cotilló. A més, també es podrà comprar una entrada per 10 € que inclourà 3 tiquets de refresc, got i cotilló.

Per a més informació podeu trucar al telèfon del Punt d’Informació Juvenil de la Casa de Cultura de l’Arboç: 679474372.

Des de l’Ajuntament animem a tots els arbocencs i arbocenques a participar i gaudir d’aquesta festa de Cap d’Any amb civisme i responsabilitat. Per aquest motiu, durant la festa, al costat de la barra s'instal·larà un Punt Lila on s’oferirà informació per a la prevenció de conductes masclistes, i el consum responsable de begudes alcohòliques.