Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Noticias
  • L´Arboç commemorarà la festa patronal de Sant Julià el pròxim cap de setmana 13 i 14 de gener
Noticia

L´Arboç commemorarà la festa patronal de Sant Julià el pròxim cap de setmana 13 i 14 de gener

l'Arboç 
Dimarts dia 9 de gener, a 2/4 d’11 del matí, a l’Església de Sant Julià, missa solemne en honor al patró Sant Julià.

L’Arboç, 9 de gener de 2024. El pròxim cap de setmana 13 i 14 de gener, l’Arboç celebrarà un seguit d’actes, organitzats per diferents entitats, associacions i l’Ajuntament en honor al seu patró Sant Julià.El dissabte 13 de gener, l'associació de joves “Boixets de l’Arboç” organitza una arrossada popular al Parc de Santa Llúcia. Començarà a les 12 h del migdia amb un concert vermut obert a tothom amb l’acompanyament musical de Joan Ràfols i Guillem Vinyes. Seguidament, a les 2 de la tarda se servirà l’Arrosada Popular per a les persones que hagin adquirit el tiquet anticipadament. A continuació, després de l’àpat, a les 15:30 h BINGO MUSICAL obert a tothom.

 El mateix dissabte a la tarda es celebrarà una trobada de diables infantils, organitzada pel Ball de Diables de l’Arboç, que començarà a les 18 h amb una cercavila de foc pels carrers de la vila. Comptarà amb la participació del Ball de Diables Infantils de la Ràpita, Sant Jaume Domenys, Llorenç del Penedès, Sant Quintí de Mediona i l'Arboç.

El recorregut de la cercavila serà el següent: Sortida des del Parc de Santa Llúcia, carrer de l’Hospital, rambla de Josep Gener, carrer Major i plaça de la Vila.

El diumenge dia 14, a les 12 del migdia al teatre El Centre, es farà l’espectacle de dansa a càrrec de l’Esbart Sant Julià de l’Arboç. Les entrades es poden adquirir anticipadament a la Papereria Montserrat.