Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Noticias
  • L´Ajuntament de l´Arboç millora la seva seu electrònica
Noticia

L´Ajuntament de l´Arboç millora la seva seu electrònica

l'Arboç 
La nova seu és més accessible i intuïtiva, i està pensada per l´ús de dispositius electrònics reduïts, com mòbil i tauletes intel·ligents.

L'Ajuntament de l'Arboç en la seva aposta per la digitalització i la integració d'eines que facilitin la comunicació amb la població i en millorar tota la gestió dels seus tràmits, ha posat en marxa la millora de la seva seu electrònica. Aquesta és ara, més clara, comprensible i intuïtiva.

La seu incorpora un nou menú superior que permet als usuaris accedir als continguts de la seu i d'interès municipal de forma molt més ràpida i intuïtiva, així com la possibilitat d'incorporar anuncis i manuals, elements que en un futur pròxim ajudaran els usuaris a fer un ús correcte de la seu i els seus tràmits. També s'ha redissenyat completament el seu format perquè sigui compatible amb dispositius electrònics com telèfons intel·ligents i tauletes. Element que facilitarà molt la usabilitat dels usuaris, en qualsevol lloc i moment.

L'Ajuntament de l'Arboç demostra el seu compromís amb la integració de les noves tecnologies a l'àmbit municipal i en la seva aposta per oferir els millors serveis possibles als veïns i veïnes de l'Arboç.