Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Noticias
  • La X edició de L´Arboç es mou arriba amb moltes novetats per oferir un juliol ple d’activitats esportives i saludables per a tothom
Noticia

La X edició de L´Arboç es mou arriba amb moltes novetats per oferir un juliol ple d’activitats esportives i saludables per a tothom

l'Arboç 
S’amplia l’horari del matí amb activitats per a la gent gran de dilluns a divendres.

Les inscripcions realitzades fins al dia 26 de juny tindran una samarreta de regal.

20 de juny de 2024. La desena edició de L’Arboç es mou arriba amb una oferta plena d’activitats esportives i saludables plenament consolidada. Des de la regidoria d’Esdeveniments Esportius i Lleure de l’Ajuntament s’han preparat un munt d’activitats esportives per gaudir de l’estiu fent esport a la vila de l’1 al 26 de juliol de 2024. En aquesta edició, carregada de novetats, l’Ajuntament aposta per oferir activitats específiques per la gent gran ampliant l’oferta tots els matins dels per oferir classes de ioga a càrrec de l’Irina Rovira Huguet i taitxí i Gimnàstica els divendres.

En la present edició s’ofereix a la ciutadania un programa d’activitats esportives amb l’objectiu de promoure la pràctica de l’esport i la vida saludable comptant amb professionals del municipi i les entitats esportives municipals. A més, les inscripcions realitzades fins al dia 26 de juny rebran una samarreta de regal.

A la tarda, com a novetat es faran activitats recreatives aquàtiques a la piscina coberta municipal Inacua i uns tallers d’estiu els dimarts a la tarda a la Biblioteca Municipal per a la gent gran. També és una novetat els tallers de Benestar emocional els dimarts, pensat específicament per ajudar a controlar l’estrés i l’ansietat a la qual sovint estem sotmesos a través d’exercicis de respiració. A més, es manté el curs d’iniciació al patinatge per a nens i nenes dels dimarts i els divendres, el zumba infantil i d’adults a càrrec de l’Elisabeth Cuevas Hernández.

Totes les activitats programades són variades i tothom en trobarà alguna o més d’una que pugui practicar i satisfer les seves expectatives. Iniciació al pàdel per a infants, bàsquet i futbol, Tir amb arc, tallers de receptes saludables a càrrec de la Laura Julià Sevé, ioga, o caminades. Un calendari ple d’activitats esportives i saludables per a totes les edats que es duran a terme en diferents punts del municipi.

Cal destacar el vessant solidari de “L’Arboç es Mou”. El preu de la inscripció és de 8 euros per cada activitat i sessió, un preu simbòlic per facilitar l’accés a l’esport a tothom. Recordem que tots els ingressos aniran destinats íntegrament a l’organització de la VIII Cursa contra el Càncer del pròxim 6 d’octubre de 2024.

Les inscripcions es poden formalitzar al Punt d’Informació Juvenil de la Casa de Cultura. Per a més informació cal adreçar-se al Punt d’Informació Juvenil o bé trucar al 977 67 06 21, 679 474 372 o per correu al pij@arbocenc.cat.

“L’Arboç es Mou” és un programa ideat, organitzat i finançat per l’Ajuntament de l’Arboç.