Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Noticias
  • El projecte Barça activa´t arriba a l´Arboç
Noticia

El projecte Barça activa´t arriba a l´Arboç

l'Arboç 
Es tracta d’un projecte d’empoderament del jovent i l’adolescent a través de l´esport dirigit a nenes i nens nascuts entre els anys 2010 i 2012.

L’Arboç, 18 de setembre de 2024 – L’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de l’Arboç, la Fundació Futbol Club Barcelona, el Consell Esportiu del Baix Penedès i la Diputació de Tarragona duran a terme aquest projecte d'empoderament dels i les joves que vol capacitar-les a través de l'activitat física. Barça activa’t és un projecte gratuït de la Fundació Futbol Club Barcelona que contribueix a la igualtat d’oportunitats de la infància i joventut a través de l’esport. Aquest projecte busca la capacitació dels joves per a un futur digne en la seva comunitat des d’un enfocament holístic, i amb l’activitat física i l’esport com a eina socioeducativa i de cohesió social. Consta de tres línies d’actuació: experiències educatives de suport a l’estudi, realització d’esport amb la metodologia de la Fundació del FCB, i creació d’un projecte esportiu.

 

Se’n podran beneficiar 30 joves arbocencs d’entre 12 i 14 anys (nascuts entre els anys 2010 i 2012) que realitzaran aquest projecte tots els dimarts i els dijous de 17 h a 19 h al Camp de Futbol Municipal de l’Arboç des de l’1 d’octubre i fins al maig del 2025.

Tots els joves que vulguin apuntar-se s’han de descarregar el formulari de preinscripció que trobareu clicant aquí o a través del codi QR, emplenar-lo i enviar-lo per correu a: pij@arbocenc.cat o bé presencialment trobareu formularis al Punt d’Informació Juvenil de la Casa de Cultura on podreu emplenar-los i entregar-los.

Aquesta activitat és gratuïta i organitzada per la Fundació del Barça, implementada pel Consell Esportiu del Baix Penedès, subvencionada per la Diputació de Tarragona i amb la col·laboració de l’Ajuntament de l’Arboç.

Formulari d'inscripció (PDF)