Ajuntament de l'Arboç

Notícies

L´Alcalde de l´Arboç, Sr. Joan Sans, assisteix a l´acte central de la commemoració del 50è aniversari de les declaracions de l´abat Escarré a "Le Monde".

26 Novembre 2013

L´Alcalde de l´Arboç, Sr. Joan Sans, va assistir el passat dimecres 20 de novembre a l´acte central de la commemoració del 50è aniversari de les declaracions de l´Abat Escarré a "Le Monde", convidat pel conseller de la Presidència Il-lm. Sr. Francesc Homs. L´Alcalde Joan Sans va honorar així la memòria de l´Abat de Montserrat i Fill Il-lustre de l´Arboç, Aureli Maria Escarré.

Xerrada sobre la pedra seca a l´Arboç

26 Novembre 2013

El proper dissabte 30 de novembre de 2013 a les 12 del migdia tindrà lloc a l´Auditori Municipal de l´Arboç la xerrada "Pedra seca, barraques i marges".

Donació de sang a l´Arboç el dijous 28 de novembre

25 Novembre 2013

El Banc de Teixits amb la col-laboració de l´Ajuntament de l´Arboç, organitza una recaptació de sang per el proper dijous 28 de novembre

Dia Internacional contra la Violència de Gènere a l´Arboç

21 Novembre 2013

La Regidoria de Benestar Social de l´Ajuntament de l´Arboç, amb la col-laboració de l´Associació de Dones Arbocenques, organitzarà tot un seguit d´actes, el proper 25 de novembre, per commemorar el Dia Internacional Contra la Violència de Gènere.

L´Arboç obre les inscripcions de parades i de puntaires per la Fira de Santa Llúcia 2013

25 Novembre 2013

Els propers 13,14 i 15 de desembre, l´Arboç celebrarà la tradicional Fira de Santa Llúcia, la Fira de la Punta al Coixí de Catalunya.

L´Associació de Dones Arbocenques organitza l´acte solidàri per la Marató de TV3

19 Novembre 2013

El dissabte 30 de novembre a les 7 de la tarda, al teatre "El Centre" de l´Arboç, es projectarà la pel-lícula "A Film About Kids", del director de cinema arbocenc Ramon Tort

Els arbocencs Alfons Ribas i Aitor Quesada guanyen els Premis Emprèn de la Diputació de Tarragona

13 Novembre 2013

El passat divendres 8 de novembre va tenir lloc al Palau de la Diputació de Tarragona l´acte de lliurament de premis de la primera edició dels Premis Emprèn

El pastisser arbocenc Jaume Albornà distingit amb el títol de Mestre Artesà

11 Novembre 2013

Jaume Albornà ja fa més de 30 anys que regenta l´acreditada pastisseria La Confiança, ubicada a la plaça de la Vila de L´Arboç, i que fa les delícies d´arbocencs i visitants

Segona edició de l´Urban Day a L´Arboç

5 Novembre 2013

El proper dissabte 9 de novembre tindrà lloc a la plaça del Centre Polivalent de l´Arboç la segona edició de l´Urban Day.